من فکر کردم که من هرگز فناوری نمی کنم. وقتی کودک نوپا بودم ، دوست داشتم که در دامان مادرم بنشینم ، زیرا او نسخه هایی از رقصیدن در بالها و مکانهای وحشی را در من می خواند . سفرهای من به کتابخانه مرتب بود (بله ، من هنوز هم یک مبلغ تأخیر قابل توجهی را مدیون هستم) و من اغلب برای روشن کردن اتاق خواب خودم تا ساعت 4 صبح دچار مشکل می شوم ، که کاملاً در صفحات یک رمان YA گم شده ام. در نوجوانی ، نسخه ای از وام گرفته شده را دور هم جمع کردم 50 سایه خاکستری - هنوز هم که در زیر تشک کودکی من پنهان شده است.
کتاب ها به یک زندگی آرامش بخش ثابت تبدیل شدند. عاشق بو و احساس صفحات محدود شده بودم. بازدیدهای چند ساعته از بارنز و نوبل سعادت محض بود. و می فهمم که تنها نبودم. طبق اعلام مرکز تحقیقات پیو ، کتابهای چاپی با مد قدیمی هنوز محبوب تر از خوانندگان الکترونیکی هستند. در حقیقت ، 67 درصد آمریکایی ها در سال گذشته شومیز خوانده اند و 39 درصد از مردم فقط چاپ را انتخاب می کنند. در مقابل ، 29 درصد از خوانندگان از هر دو قالب استفاده می كنند و تنها 7 درصد كتاب ها را بطور دیجیتالی مصرف می كنند. اکنون که بزرگتر هستم ، در آن اقلیت هستم.
در دبیرستان این را فهمیدم هری پاتر فن داستانی یادآور شد چیزی، و به سرعت شروع جذب آن را در اندیشه من. این واقعیت که با لمس یک دکمه به راحتی می توانم به قهرمان داستانی مورد علاقه خود دسترسی پیدا کنم ، ناگهان خواندن دیجیتالی را خیلی بد نکرد. در همین حال ، من متوجه شدم که عمه ، عاشق کتاب ، قربانی یک کیندل شده است . او آن را دوست داشت و از داشتن هزاران داستان در نوک انگشتانش لذت برد. من شیفته شدم.
من طی دو سال گذشته 66 رمان خوانده ام.
و سپس ، برای کریسمس 2016 ، عمه من برای اولین بار Kindle من ، بهترین هدیه ای که تاکنون دریافت کرده ام برایم اری کرد. من از آن زمان تاکنون مثل من نبوده ام کتاب های معمولی همیشه برای من وجود داشتند ، اما یک بار یک عنوان را تمام می کردم ، چه کسی می داند چه زمانی برای شروع کار بعدی شروع می کنم؟ اما Kindle من روند شکار کتاب را هیجان زده می کند. به فرمان ، این امکان را به من می دهد تا به یک لیست سرآمد هزاران نویسنده و ژانر بپردازم و این سفر را بی پایان جلوه دهم . به علاوه ، این بزرگتر از تلفن هوشمند من است ، که برای مشاهده متن ریز باید مجبور به زوزه زدن آن شوم.
داستان مرتبط
تصویر
25 بهترین کتاب برای خواندن در پاییز
My Kindle Fire در سفرهای جاده ای ، حمام ، ناهار و گشت و گذارهای نادر به سالن ورزشی با من همراه است. این یک جای خاص در رختخواب من است که هر شب زیر بالش می کوبد. من از صفحه نمایش 7.5 در 4.7 اینچی مات و مبهوت شده ام و بگذارید به شما بگویم: دنیای کتابهای الکترونیکی با ابعاد 99 درصدی مکانی تاریک ، خطرناک و اعتیاد آور است.
با این حال که به تازگی به کتابی خود می نگریستم ، متوجه شدم که از روزهای دبیرستان تغییر نکرده است. حتی اگر در دو سال گذشته 66 رمان خوانده ام (به طور متوسط آمریکایی 12 کتاب را در یک کتاب می خواند ) ، فقط چهار کتاب چاپ شده است. این به من زنگ زد.
به عنوان کسی که عادت داشت ساعتها در صفحات در یک کتاب ی بچرخد ، تعجب می کردم ، آیا کتاب مقدس را به همه جا خیانت کرده ام؟ آیا باید آن را فدا کنم و کیندل خود را فریب دهم؟ برای پاسخ به این سؤالات سوک ، با برخی از متخصصان م کردم تا عوامل موثر در نمایش نهایی را ارزیابی کنند: خوانندگان الکترونیکی در مقابل کتابهای واقعی. اما بر خلاف یک کتاب کرم مناسب ، پیش می روم و نتیجه نهایی را برای شما خراب می کنم: در اینجا هیچ برنده واقعی وجود ندارد.
خوانندگان الکترونیکی نحوه حفظ اطلاعات را تغییر می دهند.
خواننده ، بیا خانه
آمازون
خواننده ، بیا خانه
$ 24.99
13.72 دلار (45٪ تخفیف)
اکنون کنید
به گفته ماریان ولف ، مدیر مرکز دیكلی UCLA ، دانش آموزان متنوع ، و عدالت اجتماعی - و نویسنده خواننده ، بیا خانه: مغز خواندن در دنیای دیجیتال - متن چاپ شده ذهن شما را پایین می آورد ، زمان را برای فرآیندهای تفكر انتقادی فراهم می آورد. که همدلی و چشم انداز را پرورش می دهند. اصولاً این عوامل به شما امکان می دهد جزییات را جذب کنید ، یک مزیت مفید برای دانشگاهیان.
وقتی نوبت به خواندن دیجیتالی می رسد ، برعکس از آنجایی که شما این کار را با سرعت بیشتری انجام می دهید ، اتفاق می افتد که گرگ می گوید چند وظیفه ای و لاغری ایجاد می کند. اگر شما در حال خواندن ایمیل هستید ، می تواند مفید باشد ، با این وجود ، وقت زیاد خواننده الکترونیکی می تواند کمی تأثیر بگذارد که آیا شما آن جزئیات طرح مهم را به خاطر می آورید یا خیر. مسلماً ، خودم را پیدا کرده ام که چندین صفحه را به عقب برگردانده ام تا دوباره بخوانم. اینگونه نیست که خوانندگان الکترونیکی برای شما بد باشند — نگت های خوانده شده از طریق شومیز فقط در ذهن خود ماندگار شوید.
به همین دلیل استراحت از صفحه نمایش مهم است. نوک گرگ؟ قبل از خواب لپ تاپ ، تلفن و سایر دستگاه های الکترونیکی خود را دور نگه دارید و به جای آن یک کتاب کاغذ بخوانید.
اما هر دو نوع کتاب بر سلامت چشم شما تأثیر می گذارد.
ساموئل پیرس ، رئیس انجمن نوری سنجی آمریکا ، می گوید که هیچ یک از کتابخوانان الکترونیکی یا کتابهای الکترونیکی برای دید شما بهتر نیستند. با این وجود ، اذعان به اشکالات هر یک از آنها مهم است. عدم امکان تنظیم اندازه قلم در یک کتاب چاپ می تواند منجر به فشار چشم شود ، که باعث سردرد ، خشکی چشم و ناراحتی عمومی می شود. این بدان معنا نیست که دستگاههای الکترونیکی نمی توانند همین کار را انجام دهند ، اما اگر مانند من ، شما بینایی 20-20 نداشته باشید ، قادر به بزرگنمایی یا خارج شدن از آن مفید است.
عینک مستقیم سفید شیشه ای
چشم مستقیم ب
عینک مستقیم سفید شیشه ای
68.95 دلار
اکنون کنید
پیرس می افزاید: پس از سالها دستگاههای دیجیتالی ما را در معرض " نور آبی " قرار می دهند ، پدیده ای نسبتاً جدید که با سرطان پوست و دژنراسیون ماکولا مرتبط است ، بیماری چشمی که با افزایش سن باعث کاهش دید شدید می شود. علاوه بر این ، یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که نور ساطع شده از صفحه نمایش می تواند خوابیدن را مشکل تر کند.
اگرچه این ممکن است ترسناک به نظر برسد ، پیرس می گوید این هیچ دلیلی نیست که الکترونیک شما را تبر کند ، تا زمانی که اقدامات احتیاطی را انجام دهید. او پیشنهاد می کند که از قانون 20-20-20 پیروی کنید ، یعنی زمانی که بعد از 20 دقیقه از زمان صورت به 20 ثانیه از صفحه خود خیره می شوید. همچنین می توانید از دستگاه هایی با فیلترهای نور آبی یا لنزهایی که باعث کاهش آن می شوند بهره ببرید .
پیچ و تاب طرح: مردم هم اکنون در تلفن های خود می خوانند.
براساس گزارش سال 2016 توسط مرکز تحقیقات پیو ، 28 درصد آمریکایی هایی که به صورت الکترونیکی می خوانند ، در واقع بیشتر با این وجود برخلاف Kindle ، Nook یا Kobo ، از طریق تلفن یا تبلت هوشمند این کار را انجام می دهند. این نشان دهنده حمل و نقل الکترونیکی است که از سال 2011 تا 2016 با 16 میلیون واحد کاهش یافته است .
Papertleite
Papertleite
اکنون کنید
Kindle Fire 7
Kindle Fire 7
49.99 دلار
اکنون کنید
Kobo Clara HD
Kobo Clara HD
129.99 دلار
اکنون کنید
Nook GlowLight 3
Nook GlowLight 3
119.99 دلار
اکنون کنید
بیایید با هم حرف بزنیم
یکی از دلایلی که من خواننده الکترونیکی خود را دوست دارم این است که کتاب های 1 دلاری زیادی برای انتخاب وجود دارد. اما طبق گفته جاناتان استولپر ، معاون رئیس ارشد کتاب Nielsen Book Americas ، کتاب الکترونیکی به دلیل گران بودن عناوین شخصی کاهش یافته است. همانطور که وی سال گذشته پیشنهاد کرده بود ، متوسط قیمت یک کتاب دیجیتالی 3 تا 8 دلار پس از ناشران "Big Five" (Hachette ، HarperCollins ، Macmillan ، Penguin Random House و Simon & Schuster) افزایش یافت و توانستند قیمت های خود را در 2015
آنچه گیج کننده است اینست که لیست بهترین ندگان نیویورک تایمز با یافته های استولپر مغایرت دارد. به عنوان مثال نسخه کاغذی جیمز پترسون جوری شماره 3 ، 60 سنت ارزانتر از دیجیتال است ، در حالی که Clive Cussler's Shadow Tyrants 6 دلار بیشتر در جلد شومیز دارد. در همین حال، کوین کوان را دیوانه غنی آسیایی است 39 سنت گران تر در روشن شدن، و دین Koontz را ممنوع درب استشومیز 34.65 دلار ، گالینگور 16.80 دلار و یک Kindle 14.99 دلار.
بنابراین جواب سوال بزرگ پول چیست؟ به شما بستگی دارد می توانید 99 دلار برای سرمایه گذاری در Nook بپردازید و سپس برای کتابهای الکترونیکی که قیمت آنها متفاوت است ، کنید. یا می توانید به کتابی بروید و همین کار را انجام دهید. گزینه دیگر این است که به سمت کتابخانه محلی بروید ، که هزینه شما در کنار هیچ چیز نیست.
داور شماره 3 جیمز پترسون
داور شماره 3 جیمز پترسون
12.00 دلار
هم اکنون اری کنید
Shadow Tyrants توسط Clive Cussler
Shadow Tyrants توسط Clive Cussler
7.09 دلار
هم اکنون اری کنید
دیوانه ثروتمندان آسیایی توسط کوین کوان
دیوانه ثروتمندان آسیایی توسط کوین کوان
7.70 دلار
هم اکنون اری کنید
درب ممنوعه توسط دین Koontz
درب ممنوعه توسط دین Koontz
16.89 دلار
هم اکنون اری کنید
و چه در مورد عملی؟
این سوال را از خود بپرسید: آیا ترجیح می دهید یک کتاب 400 صفحه ای را در حمل خود قرار دهید یا از طریق یک دستگاه پوند 0.91 پستی به آن دسترسی پیدا کنید؟ یک بررسی آماری Statista 2017 نشان داد که 27 درصد از مردم ، از بین بیش از 1000 شرکت کننده ، کتابهای الکترونیکی را راحت تر می یابند. من به عنوان کسی که به Kindle من به عنوان یک کتابی قابل حمل نگاه می کند ، می توانم احساساتی را پشت سر بگذارم. این اولویت در کتابی نیز منعکس شده است که در سال 2017 در مقایسه با سال گذشته 3.6 درصد کاهش داشته است ، یک آمار گیج کننده با توجه به مطالعات دیگر می گوید آمریکایی ها ترجیح می دهند کتاب های کاغذی بخوانند.
با توجه به این موضوع ، به تصمیمی رسیدم.
داستان مرتبط
تصویر
کلیه 82 کتاب موجود در Club Book Oprah
تعیین اینکه خوانندگان الکترونیکی بهتر از کتابهای واقعی هستند ، چندان سیاه و سفید نیست. بله ، کتاب الکترونیکی حمل راحت تر است ، اما ترجیحات مربوط به کیسه های کاغذی همچنان قوی است. در پایان ، تصمیم گیری مربوط به شخصی است که در پشت کتاب قرار دارد. این انتخاب شماست اگر ترجیح می دهید متن بخاطر خواندن متن پرینت چاپ شده یا الکترونیکی را بزرگنمایی کنید ، روی ضربه بزنید تا سریع یک فصل را تمام کنید ، یا صفحات گوش سگ را بگذارید تا واقعاً اجازه دهید داستان داخل آن غرق شود
؟ من تصمیم می گیرم که از شر کیندل خود خلاص نشوم. من نگران بودم که به نوعی سوئیچ من به یک صفحه نمایش باعث کاهش عشق من به ادبیات شود. اما اگر هر چیزی ، آن را تشدید می کند. من خواندن را متوقف نکرده ام ، من فقط آن را متفاوت انجام می دهم - و بسیار سریعتر.
کاری که من خواهم کرد این است که تلاشی می کنم که صرفاً روی یک دستگاه خوانده نشود . من در حال حاضر به مدت هشت ساعت در محل کار به یک صفحه نمایش وصل شده ام ، به ذکر ساعاتی که صرف تماشای تلویزیون یا پیام کوتاه می کنم نیستم. برای من ، خواندن روشی برای استراحت است ، بنابراین چرا من نمی توانم از جایگزینی بدون فناوری استفاده کنم؟ همانطور که گرگ اظهار داشت ، روابط من با كیسه های كاری فقط به شما كمك می كند. من قادر به آهسته شدن ، نفس عمیق کشیدن و فرار خواهم بود. زیرا به همین دلیل من در وهله اول عاشق کتاب شدم.
دانلود رایگان کتاب انگلیسی دانشگاهی کتاب ,الکترونیکی ,kindle ,صفحه ,خواندن ,درصد ,خوانندگان الکترونیکی ,صفحه نمایش ,اکنون اری ,دلارهم اکنون ,دلاراکنون ,دلارهم اکنون اری منبع
درباره این سایت